Fagentreprise til både små og store byggeopgaver

Th. Søndergaard A/S er oprindeligt grundlagt som en tømrer- og snedkervirksomhed, og vi har derfor vores rødder forankret i udførelse af fagentreprise. Vi holder til i Nordsjælland, hvor vi har mange kunder fra bl.a. Helsingør og Humlebæk. Vi hjælper både private og erhvervskunder.

Vi lægger vægt på, at alle byggeopgaver bliver gennemtænkt og planlagt fra starten, så der ikke opstår misforståelser undervejs. Den gode planlægning kan sikre, at arbejdet er færdigt til tiden – og til den aftalte pris. Vi, og vores samarbejdspartnere, er omfattet af Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed for godt og solidt håndværk, hvor kvaliteten er i højsædet – både ved fagentreprise og andre opgaver.

Vores priser varierer naturligvis alt efter, hvilken type opgave der er tale om. Derudover har opgavens omfang, valg af materialer og tidsestimater også noget at sige. Men vi prøver altid, så vidt som muligt, at finde frem til den bedste pris, der passer dig og dit budget.

Hvad betyder fagentreprise?

Fagentreprise betyder, at du eller din(e) rådgiver(e) - i modsætning til ved en hovedentreprise, koordinerer byggeforløbet og står for den daglige byggestyring – herunder overholdelse af tidsplaner. Vores samarbejde med andre håndværkere og entreprenører betyder, at vi kan give et samlet tilbud på hele opgaven. Det gælder også, når der er tale om store byggeopgaver såsom nybyggeri.

Ring til os for et uforpligtende tilbud på din opgave

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en fagentreprise, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan også være, at du blot har nogle spørgsmål til ydelser, priser eller arbejdsprocesser – vi står klar til at besvare dine spørgsmål.

Ring til os på telefon: 49 13 92 11 eller send os en e-mail på: ths@thsoendergaard.dk. Alternativt har du også mulighed for at udfylde kontaktformularen her på siden, og så vil vi ringe dig op. Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bæredygtig tømrer​

Høj faglighed​

​Byg i høj kvalitet​