Hovedentreprise udføres med over 50 års erfaring

Med en virksomhedshistorie, der går længere tilbage end 50 år, har vi hos Th. Søndergaard A/S i Kvistgård mangeårig erfaring og ekspertise i hovedentreprise, fagentreprise og andet entreprisearbejde. Det betyder, at vi i dag ikke blot tager os af fagentrepriser, men også kan tilbyde hovedentreprise og totalentreprise til både privat- og erhvervsbyggeri for kunder i Humlebæk, Helsingør og det øvrige Nordsjælland.

Alle typer byggeprojekter varetages

Uanset om det drejer sig om opførelse af en ny villa, totalrenovering af et plejehjem eller andre større byggeprojekter, der kræver en dygtig og veletableret hovedentreprenør, står vi til rådighed.

Vi har blandt andet udført hovedentreprise i forbindelse med renovering af ældre ejendomme på Vesterbrogade, ligesom vi gennem årenes løb har stået for utallige byggeprojekter for såvel private kunder som erhvervskunder i hele Nordsjælland og hovedstadsområdet. Vi har et korps af professionelle samarbejdspartnere inden for VVS, el-arbejde og andre fagområder, som vi tyr til, hvis vort eget mandskab ikke rækker til de påkrævede opgaver.

Vi udfører hovedentreprise til aftalt tid

Vi lægger stor vægt på et gennemtænkt og nøje planlagt byggeforløb, når vi udfører hovedentrepriser.

Vores dygtige team tager hånd om det hele fra start til slut og sørger for at stå for både koordinering af alle faggrupper samt den daglige byggestyring. Det betyder, at du som kunde kan føle dig tryg gennem hele forløbet og være sikker på, at arbejdet bliver færdigt til aftalt tid og aftalt pris.

Indhent tilbud på hovedentreprise

Kontakt os på telefon 49 13 92 11, hvis du ønsker en uforpligtende samtale om dit næste byggeprojekt eller skriv til e-mail ths@thsoendergaard.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bæredygtig tømrer​

Høj faglighed​

​Byg i høj kvalitet​