Montering af ovenlysvindue har vi stor erfaring med

Drømmer du om at få mere sollys ind i dit hjem? Så kan du med fordel anvende ovenlysvinduer. Her hos Th. Søndergaard A/S varetager vi alle opgaver i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre, samt montering af ovenlysvindue hos både private og erhvervskunder. Vi befinder os ofte i og omkring Helsingør og Humlebæk, men kører gerne over resten af Nordsjælland også.

Vi er et professionelt firma med stor erfaring i branchen. Med tiden har vi opbygget brede kompetencer, hvilket gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver i forbindelse med montering af ovenlysvindue. Så hvis du skal have et Velux ovenlysvindue monteret, er vi særligt specialiseret i dette, og kan gøre det til en attraktiv og billig pris.

Få mere lys i boligen ved montering af ovenlysvindue

Ovenlysvinduer er ideelle i boliger, hvor der ikke naturligt kommer meget lys ind udefra. Med et vindue i loftet vil boligen automatisk blive meget lysere, idet sollyset vil blive fuldt udnyttet. Vi hjælper gerne med professionel rådgivning og inspiration til, hvordan du bedst muligt kan anvende ovenlysvinduer i dit hjem.

Vælger du at samarbejde med os, er du garanteret holdbare løsninger af høj kvalitet. Et godt resultat med selve monteringen samt tømrerarbejdet omkring vinduerne kræver både erfaring, kreativitet samt en række håndværksmæssige og krævende løsninger. Dette er netop, hvad vi besidder, hvorfor du trygt kan samarbejde med os, når det kommer til montering af ovenlysvindue.

Kontakt os i dag for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om de mange muligheder for montering af ovenlysvindue, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Vi kan kontaktes på telefon: 49 13 92 11 eller på e-mail: ths@thsoendergaard.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere informationer. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bæredygtig tømrer​

Høj faglighed​

​Byg i høj kvalitet​