Professionelt nybyggeri tilbydes - Byg nyt hus!

Et nybyggeri er en kompleks opgave, der kræver overblik, koordinering og professionel byggestyring. Det får du hos Th. Søndergaard A/S – vi bygger nyt hus for kunder i Helsingør, Humlebæk og det øvrige Nordsjælland. Vi er din professionelle samarbejdspartner, hvad enten du søger en professionel hovedentreprenør eller en pålidelig fagentreprenør til byggeriet.

Vi tilbyder nybyggeri i forbindelse med:

Få kyndig vejledning og rådgivning i forbindelse med nyt hus

Vi sætter kvaliteten i højsædet, når vi skal bygge et nyt hus. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg ved vores arbejde, hvorfor vi også sørger for at holde en tæt dialog undervejs i hele processen.

På den måde kan vi sikre, at du får dine ønsker indfriet, og at eventuelle problemer undgås. Vi kan være behjælpelige lige fra de første byggetanker, hvor vi kan sørge for kontakt til arkitekt, ligesom vi kan guide og rådgive dig i de forskellige mulighederne inden for fx planløsning og materialevalg.

Vi hjælper naturligvis også med godkendelser og byggetilladelser fra kommunen, såfremt det ønskes i forbindelse med et nybyggeri.

Kontakt os for et tilbud på nybyggeri

Byg nyt hus sammen med os! Skab et hjem, der opfylder familiens behov! Et nyt hus starter allerede i idé-fasen, så kontakt os endelig, hvis du går med byggetanker, så vi kan hjælpe dig i gang.

Men hvad koster nybyggeri? Og hvilke muligheder er der? Ring til os på telefon: 49 13 92 11 eller skriv til e-mail: ths@thsoendergaard.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med mere information. Vi ser frem til at hjælpe dig med nybyggeri!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bæredygtig tømrer​

Høj faglighed​

​Byg i høj kvalitet​