Nybyggeri varetages med professionel byggestyring

Et nybyggeri er en kompleks opgave, der kræver overblik, koordinering og professionel byggestyring. Det får du hos Th. Søndergaard A/S i Kvistgård, og vi kører gerne ud til kunder i Helsingør, Humlebæk og det øvrige Nordsjælland.

Vi tilbyder nybyggeri i forbindelse med:

  • ​Mindre og større tilbygninger
  • Sommerhus
  • Nye lækre villaer
  • Udlejningsejendomme
  • Institutionsbygninger

Vi er din professionelle samarbejdspartner, hvad enten du søger en professionel hovedentreprenør eller en pålidelig fagentreprenør til byggeriet.

Få kyndig vejledning og rådgivning

Vi sætter kvaliteten i højsædet og står inde for et godt og solidt håndværk. Vi ønsker, at du som kunde skal føle dig tryg ved vores arbejde, hvorfor vi også sørger for at holde en tæt dialog undervejs i hele processen med dit nybyggeri.

På den måde kan vi sikre, at du får dine ønsker indfriet, og at eventuelle problemer undgås.

Vi kan være behjælpelige fra de første byggetanker, hvor vi kan sørge for kontakt til eventuel arkitekt, ligesom vi kan guide og rådgive dig i de forskellige muligheder inden for eksempelvis planløsning og materialevalg.

Vi hjælper naturligvis også med godkendelser og byggetilladelser fra kommunen, såfremt det det ønskes.

Hvad koster nybyggeri?

Et nybyggeri starter allerede i ide-fasen, så kontakt endelig Th. Søndergaard A/S i dag, hvis du går med byggetanker, så vi kan hjælpe dig godt i gang.


Ring til os på telefon 49 13 92 11 og lad os tage en snak om dit nybyggeri – på baggrund heraf udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt. Du er også velkommen til at skrive til vores e-mail ths@thsoendergaard.dk.

​FIRMAINFORMATION

Th. Søndergaard A/S

CVR: 33264534

​ADRESSE

Bøgeskovvej 11A

3490 Kvistgård

​KONTAKT

Tlf. 49 13 92 11

ths@thsoendergaard.dk

​MEDLEM AF: