Nyt tag? Vi tilbyder professionel udskiftning af tag

Overvejer du at få lagt nyt tag på dit hus eller din ejendom i Helsingør, Humlebæk eller et andet sted i Nordsjælland, så har vi hos Th. Søndergaard A/S mange års erfaring. Med mere end 50 års erfaring i branchen som tømrer, kan vi tilbyde et håndværk i førsteklasseskvalitet.

I vores arbejde med udskiftning af tag lægger vi vægt på kvalitet og høj faglighed – herunder en fremtidssikker løsning. Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket er din garanti for et solidt og bæredygtigt håndværk.

Udskiftning af tag - hvornår?

Det er ikke altid, der er behov for en tagudskiftning, da det i visse tilfælde er nok at reparere det eksisterende tag. Der er mange faktorer, der spiller ind, når man skal vurdere, om taget skal udskiftes, eller om det kan nøjes med en tagrenovering

Blandt andet afhænger det af omkostningerne, da en udskiftning af tag er dyrt. Til gengæld er det en holdbar løsning og en god investering. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal have renoveret eller udskiftet dit tag, så kan vi vejlede dig.

Hvad koster et nyt tag?

Det er individuelt, hvad et nyt tag koster, da der er mange parametre, der bør tages højde for – herunder materialevalg samt tagets samlede areal. 

Ønsker du derfor en uforpligtende pris på et nyt tag, kan du kontakte os på telefon 49 13 92 11 eller via vores e-mail ths@thsoendergaard.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bæredygtig tømrer​

Høj faglighed​

​Byg i høj kvalitet​