Renovering af badeværelse udføres på professionel vis

​Th. Søndergaard A/S i Kvistgård i Nordsjælland er et alsidigt tømrer- og entreprenørfirma med både tømrere, snedkere og murere som en del af vores dygtige team, hvorfor vi er en ideel samarbejdspartner, når det drejer sig om renovering af badeværelser.

Vi har siden starten af 1962 forestået mange renoveringer af badeværelser i Nordsjælland, hvad enten det har drejet sig om en fag- eller hovedentreprise, i forbindelse med nybyggeri eller renovering, eller hvis der blot skulle foretages enkelte vedligeholdelses- eller ​reparationsopgaver​ på badeværelset. 

Vi står til rådighed ved renovering af badeværelse i private boliger, boligforeninger, lejlighedskomplekser, kontorvirksomheder og for kommunale instanser i Helsingør, Humlebæk og det øvrige Nordsjælland.

Alt inden for badeværelsesrenovering tilbydes

Hos os bliver ingen opgaver for simple eller for omfattende, når det handler om modernisering og renovering af badeværelse. Har du derfor købt en ny bolig hvor badeværelset skal sættes i stand, ønsker du en ny tilbygning med et nyt og stort badeværelse, skal der mures en ny brusekabine op, eller ønsker du glasdøre i stedet for et bruseforhæng? 

Uanset dine behov for den forestående renovering, vil du med hjælp fra Th. Søndergaard A/S ende ud med et flot og funktionelt nyt badeværelse, som du kan nyde glæde af mange år ud i fremtiden.

Vi laver alt fra gulv til loft – fra gulvvarme til spotlys – og vi garanterer altid et smukt resultat i en høj kvalitet. ​Vi lægger stor vægt på en tæt dialog med dig som kunde, så vi kan sikre, at dine ønsker og forventninger bliver indfriet.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vi er behjælpelige ved enhver form for renovering af badeværelse, og vi står til rådighed uanset om der er tale om en lille ændring af dit eksisterende badeværelse, eller om du ønsker et nyt badeværelse fra gulv til loft. 

Prisen forbundet med en badeværelsesrenovering vil derfor variere alt efter det enkelte projekt, eftersom der både skal tages højde for type, størrelse og øvrige ønsker du måtte have til projektet. Du vil dog hos Th. Søndergaard A/S altid blive mødt med konkurrencedygtige priser, og vi er ikke blege for at udarbejde et uforpligtende tilbud med en billig pris på opbygningen af et nyt bad i dit hjem. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os.

Få råd og vejledning i forbindelse med renovering af badeværelse

​Som et professionelt og erfarent firma, står vi naturligvis til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning både før og under renoveringen. Kontakt os gerne på telefon 49 13 92 11 eller send en mail til ths@thsoendergaard.dk, hvis du ønsker en uforpligtende snak eller et tilbud på renovering af badeværelse hjemme hos dig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bæredygtig tømrer​

Høj faglighed​

​Byg i høj kvalitet​