Renovering af badeværelse

​Th. Søndergaard A/S i Kvistgård i Nordsjælland er et alsidigt tømrer- og entreprenørfirma med både tømrere, snedkere og murere som en del af vores dygtige team, hvorfor vi er en ideel samarbejdspartner, når det drejer sig om renovering af badeværelser.

Vi har siden starten i 1962 forestået mange renoveringer af badeværelser i Nordsjælland, hvad enten det har drejet sig om en fag- eller hovedentreprise, i forbindelse med nybyggeri eller renovering, eller hvis der blot skulle foretages enkelte vedligeholdelses- eller ​reparationsopgaver​ på badeværelset.

Alle typer badeværelse renovering

Hos os bliver ingen opgaver for simple eller for omfattende, når det handler om renovering og modernisering af badeværelser. Har du købt en ny bolig, hvor badeværelset skal sættes i stand, ønsker du en ny tilbygning med et nyt og stort badeværelse, skal der mures en ny brusekabine op, eller ønsker du glasdøre i stedet for et bruseforhæng?​

Vi laver alt fra gulv til loft – fra gulvvarme til spotlys – og vi garanterer altid et smukt resultat i en høj kvalitet.

​Vi lægger stor vægt på en tæt dialog med dig som kunde, så vi kan sikre, at dine ønsker og forventninger bliver indfriet.

Renovering for private og erhverv

Vi foretager renoveringer af badeværelser i private boliger, boligforeninger, lejlighedskomplekser, kontorvirksomheder og for kommunale instanser i Helsingør, Humlebæk og Nordsjælland.

Kontakt os for råd og vejledning

Vi står naturligvis også til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning både før og under renoveringen.

Kontakt os gerne på telefon 49 13 92 11, hvis du ønsker en uforpligtende snak eller et tilbud på renovering af jeres badeværelse. Fra vores base i Kvistgård, dækker vi Helsingør, Humlebæk og resten af Nordsjælland.