Renovering af hus udført af kompetent firma

Uanset om du drømmer om at foretage en større eller mindre renovering af hus, så står vi hos Th. Søndergaard A/S klar til at hjælpe dig. Vi er et professionelt tømrerfirma, der kan løse en lang række opgaver på området. Vi kommer oftest i og omkring Helsingør og Humlebæk, men kører også gerne over resten af Nordsjælland.

Vi er en kompetent virksomhed med mange års erfaring i branchen. Derfor kan vi udføre en lang række opgaver inden for ombygning af hus samt vedligeholdelse af helårshuse og sommerhuse. Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket er din garanti for holdbare løsninger af høj kvalitet.

Renoveringen foregår lige efter dine ønsker

Når vi arbejder, sørger vi altid for at sætte kundens ønsker i første række og imødekomme disse bedst muligt. Derfor kan du trygt vælge os som din næste samarbejdspartner. ​Vi kan løse både store og små opgaver og har bl.a. ekspertise inden for følgende arbejdsområder:

Drømmer du eksempelvis om mere plads i dit hjem, så er en ombygning af hus den ideelle løsning for dig. Vi hjælper gerne med inspiration og rådgivning til, hvordan du bedst muligt kan udnytte pladsen i dit hjem.

Kontakt os for at indhente tilbud på renovering af hus

Ønsker du at få nærmere information omkring renovering af hus, så er du velkommen til at kontakte os for at indhente et tilbud.

Vi kan kontaktes på telefon: 49 13 92 11 eller på e-mail: ths@thsoendergaard.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du har også mulighed for at blive ringet op, ved at udfylde kontaktformularen her på siden. 

Vi ser frem til at hjælpe dig med ombygning af hus!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bæredygtig tømrer​

Høj faglighed​

​Byg i høj kvalitet​