Tagrenovering og tagreparation udføres af kompetent firma

Hos Th. Søndergaard A/S udfører vi tagrenovering af enhver art for kunder i bl.a. Humlebæk, Helsingør og resten af Nordsjælland. Trænger taget til en udskiftning, skal der bygges en tagetage eller er der behov for renovering af tag? Vi står gerne for det hele.

Reparation af tag udføres med stor erfaring

Uanset hvilken tagopgave der skal løses, står vi klar med vores mangeårige erfaring og høje ekspertise inden for tagreparation- og renovering.

Udover renovering og reparation af tag udfører vi bl.a.:

  • Lægning af nyt tag
  • Indretning af u-udnyttede taglofter
  • Kvistearbejde
  • Lægter og spær
  • Forsikringsskader
  • Vedligeholdelse af tag

Vi arbejder med alle tagmaterialer og har ligeledes uddannet og erfarent personale.​

Hos os bliver ingen tagreparation for simpel eller for krævende, og vi løser opgaver på både private boliger, etageejendomme og større erhvervsbyggeri. Vi har bl.a. stor erfaring med renovering uudnyttede taglofter i ældre etageejendomme, hvor vi kan stå for hele entreprisen fra start til slut.

Vi varetager din renovering af tag med fokus på kvalitet

Med os som din tagspecialist er du garanteret en tagrenovering i højeste kvalitet. Vores dygtige team lægger stor vægt på en høj faglighed samt bæredygtigt og solidt arbejde. Vi rådgiver og vejleder, og sørger for, at du ender med den helt rette tagløsning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tagrenovering

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på renovering eller reparation af tag, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål ang. priser og muligheder.

Vi kan kontaktes på telefon: 49 13 92 11 eller på e-mail: ths@thsoendergaard.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere informationer. Vi ser frem til at hjælpe dig med reparation eller renovering af tag!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bæredygtig tømrer​

Høj faglighed​

​Byg i høj kvalitet​