Tagrenovering og andre former for tagarbejde

Hos Th. Søndergaard A/S udfører vi tagrenovering af enhver art for kunder i Humlebæk, Helsingør og resten af Nordsjælland. Trænger taget til en udskiftning, skal der bygges en tagetage på det flade hus, eller er der behov for en renovering af tag?

Renovering af tag udføres med stor erfaring

Uanset hvilken tagopgave der skal løses, står vi klar med vores mangeårige erfaring og høje ekspertise inden for tagrenovering.

Udover renovering af tag udfører vi blandt andet:

  • Lægning af nyt tag
  • Indretning af uudnyttede taglofter
  • Kvistearbejde
  • Lægter og spær
  • Forsikringsskader
  • Vedligeholdelse af taget

Vi arbejder med alle tagmaterialer og har ligeledes uddannet og erfarent personale til at brænde i forbindelse med tagpap.​

Hos os bliver ingen tagrenovering for simpel eller for krævende, og vi løser opgaver på såvel private boliger som på etageejendomme og større erhvervsbyggeri.

Vi har blandt andet stor erfaring i renovering af uudnyttede taglofter i ældre etageejendomme, hvor vi kan stå for hele entreprisen fra start til slut.

Vi varetager din tagrenovering med fokus på kvalitet

Med os som din tagspecialist er du garanteret en renovering af tag i højeste kvalitet. Vores dygtige team lægger stor vægt på en høj faglighed og et bæredygtigt og solidt arbejde. Vi rådgiver og vejleder og sørger for, at du ender med den rette tagløsning.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Kontakt os gerne på telefon 49 13 92 11, hvis du søger en professionel og dygtig samarbejdspartner. 

Du kan også sende os en mail på ths@thsoendergaard.dk, hvis du vil vide mere om vores renovering af tag eller ønsker et uforpligtende tag-tilbud.​

​FIRMAINFORMATION

Th. Søndergaard A/S

CVR: 33264534

​ADRESSE

Bøgeskovvej 11A

3490 Kvistgård

​KONTAKT

Tlf. 49 13 92 11

ths@thsoendergaard.dk

​MEDLEM AF: