Tilbygning og ombygning af hus udføres

Går du med tanker om en ombygning af hus og/eller en tilbygning, stiller vi gerne vores ekspertise og erfaring til din rådighed.

Vi har arbejdet med både renoveringer, ombygninger og tilbygninger af huse og sommerhuse i hele Nordsjælland, herunder blandt andet i Helsingør og Humlebæk, i mere end 50 år, og det er i dag et af de områder, vi beskæftiger os mest med.

Ombygning af hus og tilbygning i forbindelse med:

  • ​Udestuer
  • Etablering og indretning af tagetager
  • Nyt tag
  • Nye trapper og gulve
  • Carporte
  • Karnapper
  • Ombygning af badeværelse
  • Udvidelse af boligareal
  • Ombygning af hus med ny planløsning

En tilbygning efter dine drømme

Hvis du overvejer en tilbygning til huset, er det vigtigt, at du finder ud af, hvad dine og familiens behov er. En tilbygning skal både indfri jeres drømme og ønsker samtidig med, at det skal passe til det eksisterende hus.

Skal du bygge til, skal der ligeledes søges om byggetilladelse hos kommunen. Ifølge bygningsreglementet må dit boligareal være op til 30 % af grundens areal. Her stiller vi naturligvis vores ekspertise til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, så du får den helt perfekte tilbygning, der både passer til dine behov, og som overholder alle gældende love og regler på området.

Hvad koster en tilbygning?

Prisen på en tilbygning afhænger blandt andet af, hvor stort et areal, der er tale om, og hvilke materialer den nye del af boligen skal udføres i. Ønsker du en konkret pris, er du velkommen til at kontakte os.

Skab mere plads med en ombygning af hus

Det samme gælder, hvis du står over for en ombygning af den eksisterende bolig. Vi kommer gerne ud og gennemgår boligen fra ende til anden og finder ud af, hvad der kan lade sig gøre i forbindelse med en ombygning. Med den rette planløsning er det muligt at skabe mere plads og sørge for, at der ikke går unødige kvadratmeter til spilde i boligens indretning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skab et hjem der opfylder familiens behov med en tilbygning eller en ombygning af hus.

Ring til Th. Søndergaard A/S, din tømrermester i Nordsjælland, på telefon 49 13 92 11, og start drømmen om et moderne hjem allerede i dag. Du kan også skrive til vores e-mail ths@thsoendergaard.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bæredygtig tømrer​

Høj faglighed​

​Byg i høj kvalitet​