Renovering af sommerhus står vi gerne for

Kunne du tænke dig at foretage en renovering af sommerhus? Så er der hjælp at hente lige her. Hos Th. Søndergaard A/S er vi eksperter i renovering af sommerhus, hvad enten det er i form af en til- eller ombygning af sommerhus. Vi befinder os mest i områderne Helsingør og Humlebæk i Nordsjælland, men tilbyder også gerne sommerhus renovering uden for disse områder.

Som professionelt tømrerfirma har vi stor erfaring med renovering, reparationer samt om- og tilbygninger af sommerhus. Hos os er der ingen opgave, der hverken er for stor eller for lille, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du mangler hjælp til renovering af sommerhus.

Skab mere plads med en tilbygning til sommerhus

Har du eksempelvis brug for mere plads i dit sommerhus, men ønsker du ikke at flytte fra stedet, så er en tilbygning det rette valg for dig. Med en tilbygning til sommerhus kan du nemlig nemt få meget mere plads i form af eksempelvis et ekstra værelse med flere sengepladser.

Vi stiller gerne vores ekspertise og erfaring til rådighed, så du kan få en tilbygning til sommerhus lige efter dine ønsker og behov. Uanset hvilken løsning du ønsker, så garanterer vi høj kvalitet og holdbare løsninger hver gang.

Kontakt os for at høre mere om ombygning af sommerhus

Ønsker du at få foretaget en ombygning af sommerhus, så er du velkommen til at kontakte os. Så tager vi en uforpligtende snak om dine ønsker og drømme.

Ring til os på telefon: 49 13 92 11, eller skriv til e-mail: ths@thsoendergaard.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med en løsning lige efter dine ønsker. Vi glæder os til at hjælpe dig med renovering af sommerhus!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bæredygtig tømrer​

Høj faglighed​

​Byg i høj kvalitet​