Tømrerfirma til alle slags tømreropgaver

​Tømrer & Snedkerfirma Th. Søndergaard A/S er en moderne tømrer- og entreprenørvirksomhed, der udfører alle former for større og mindre opgaver i såvel det private som i erhvervsregi.

Tømrervirksomhed siden 1962

Siden 1962 har vi leveret førsteklasses håndværksarbejde til både private kunder og erhvervskunder i hele omegnen omkring København, Helsingør, Humblebæk og resten af Nordsjælland. I 1986 overtog tømrermester Carsten Krogh Tømrerfirmaet, efter Thomas Søndergaard, og i samarbejde med en erfaren, stabil og veletableret medarbejderstab af svende og lærlinge drives firmaet nu videre i samme ånd med fokus på kvalitet og et smukt håndværk.

Vi tror på ærlighed og hårdt arbejde, og i vores optik fortjener selv de mindste og simple opgaver den største opmærksomhed, hvor vi står inde for det gode håndværk.

Vores levende engagement i opgaverne gælder, uanset om det drejer sig om en enkel reparations- eller vedligeholdelsesopgave for en privat kunde eller et større nybyggeri eller erhvervsprojekt.

Vi arbejder med både hænderne og hovedet, og vores store kundekreds med både faste og nye kunder har gjort os til dem vi er i dag – dit lokale og kvalitetsbevidste tømrerfirma.

Medlem af Byg Garanti

Som snedker- og tømrerfirma er vi desuden omfattet af Byg Garanti, der sikrer vores kunder et solidt og bæredygtigt håndværk, hvor kvaliteten er i højsædet.

Vores motto har i mange år været:

”Glæden ved det gode håndværk”​

Fag- eller hovedentreprenør

Så søger du en tømrervirksomhed, en fag- eller hovedentreprenør til dit nybyg eller renovering af hus eller sommerhus, er du mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Kontakt dit tømrerfirma i Nordsjælland

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 49 13 92 11, for en uforpligtende samtale og et godt tilbud.​

Bæredygtig tømrer​

Høj faglighed​

​Byg i høj kvalitet​