Træterrasser opføres i alle størrelser og former

Hos Th. Søndergaard A/S i Kvistgård udfører vi flise- og træterrasse-opbygning af enhver art til både private boliger og erhvervsbyggeri i Helsingør, Humlebæk og resten af Nordsjælland.

Vi tilbyder træterrasse-opbygning i alle træsorter

Hvad enten du ønsker en træterrasse, der matcher den nye udestue, en flisebelægning i forhaven eller ved en ombygning / tilbygning til huset, så kontakt os. Ønsker du en opbygning af hævet terrasse med udgang fra soveværelset på førstesalen, så klarer vi også det.

Vi tilbyder opbygning af træterrasser i alle træsorter, og vi tilbyder naturligvis en samlet pakke med eventuel trappe, gelænder, læhegn eller andet i forbindelse med den nye terrasse. Hos Th. Søndergaard A/S går vi op i kvalitet – uanset opgavens størrelse og omfang. Solidt håndværk og bæredygtige og fremtidssikre løsninger er nøgleord i vores daglige virke.

Vi står inde for vores arbejde og ønsker at levere et resultat, der indfrier vores kunders ønsker, behov og forventninger – uanset om det drejer sig om træterrasser eller store nybyggerier.

Få mere at vide om vores træterrasser

Derfor kan du også være sikker på, at vi lytter til dine tanker og ideer, når det kommer til din nye træterrasse-opbygning. Tag os med på råd og lad os sammen finde den helt rigtige løsning.

Kontakt os på telefon 49 13 92 11 eller e-mail ths@thsoendergaard.dk for mere information.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bæredygtig tømrer​

Høj faglighed​

​Byg i høj kvalitet​