Professionel montering og udskiftning af vinduer og døre

Har du vinduer og døre, der trænger til at blive skiftet ud, så lad Th. Søndergaard A/S klare opgaven. Vi har mange års erfaring og bred ekspertise inden for både reparation, udskiftning og montering af vinduer og døre. Vi arbejder primært for kunder i områderne omkring Humlebæk, Helsingør og resten af Nordsjælland.

Hvad enten du har brug for vores hjælp i forbindelse med vedligeholdelsesarbejde, renovering af en ejendom eller som en del af et nybyggeri, står vi til rådighed. Vi arbejder med reparation, montering og udskiftning af vinduer og døre af enhver art, uanset om du ønsker montering af ovenlysvindue fra Velux, folde- eller skydedøre, store glaspartier eller en ny massiv hoveddør.

Pris på montering og udskiftning af døre afhænger bl.a. af, hvilken type vindue eller dør, du vælger. 

Udskiftning af vinduer har mange fordele

Der kan være mange fordele ved udskiftning af vinduer – og ikke kun for boligens stil og æstetiske udtryk. Selvom nye vinduer giver enhver bolig og ejendom et æstetisk løft og et mere moderne udtryk, er det de økonomiske fordele, der kan være værd at gå efter.

Ved at skifte dine vinduer har du nemlig mulighed for at minimere det årlige varmeforbrug ved at vælge nye lavenergivinduer. Det kan ligeledes give et bedre og sundere indeklima, ligesom boligens værdi naturligvis også øges.

Vælg de rigtige materialer ved udskiftning af døre og vinduer

Vores store ekspertise inden for udskiftning og montering af døre og vinduer er din tryghed for et kvalitetssikkert og professionelt resultat. Vi ved ligeledes, hvilke leverandører, der står for den kvalitet, du søger. 

Vi kan rådgive og vejlede i de forskellige produkter, så du får de helt rigtige vinduer til din bolig og dit budget. Du kan fx vælge mellem:

  • Dannebrogsvinduer
  • Alu- eller trævinduer
  • Energivinduer
  • Vinduer efter mål
  • Bondehusvinduer
  • Sprossevinduer

Ring til os for en pris på udskiftning eller montering af døre

Du er altid velkommen til at kontakte os for et attraktivt tilbud på montering eller udskiftning af døre og vinduer. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.

Ring til os i dag på telefon 49 13 92 11 eller send os en e-mail på: ths@thsoendergaard.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med udskiftning eller montering af vinduer og døre!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bæredygtig tømrer​

Høj faglighed​

​Byg i høj kvalitet​