Montering af vinduer og døre udføres

Trænger dørene og vinduerne i din bolig eller ejendom til at blive udskiftet, så lad os hos Th. Søndergaard A/S klare opgaven. 

Vi har mangeårig erfaring og bred ekspertise inden for både reparation, udskiftning og montering af vinduer og døre, som vi udfører for kunder i områderne omkring Humlebæk, Helsingør og resten af Nordsjælland.

Hvad enten du har brug for vores ekspertise i forbindelse med vedligeholdelsesarbejde, renovering af en ejendom eller som en del at et nybyggeri, står vi til din rådighed.

Vi arbejder med reparation og udskiftning af vinduer og døre af enhver art, uanset om du ønsker ovenlysvinduer fra Velux, folde- eller skydedøre, store glaspartier eller en ny massiv hoveddør.

Udskiftning af vinduer har mange fordele

Der kan være mange fordele ved udskiftning af vinduer – og ikke kun for boligens stil og æstetiske udtryk. 

Selvom nye vinduer giver enhver bolig og ejendom et æstetisk løft og et mere moderne udtryk, er det de økonomiske fordele, der kan være værd at gå efter.

Ved at skifte dine vinduer, har du nemlig mulighed for at minimere det årlige varmeforbrug ved at vælge nye lavenergiruder. 

Det kan ligeledes give et bedre og sundere indeklima, ligesom boligens værdi naturligvis også øges.​

​Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen på udskiftning og montering af vinduer afhænger blandt andet af, hvilken type vindue du vælger. Du kan eksempelvis vælge mellem:

  • Dannebrogsvinduer
  • Træ/alu vinduer
  • Energivinduer
  • Vinduer efter mål
  • Bondehusvinduer
  • Sprossevinduer

Du er altid velkommen til at kontakte os for en attraktiv pris på vinduer.

Vælg de rigtige vinduer og døre

Vores store ekspertise inden for udskiftning og montering af vinduer og døre er din tryghed for et kvalitetssikkert og professionelt arbejde.

Vi ved ligeledes, hvilke leverandører, der står for den kvalitet, du søger, hvorfor vi kan rådgive og vejlede i de forskellige produkter, så du får de helt rigtige vinduer til din bolig og dit budget.

Kontakt os for en pris på montering af vinduer

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 49 13 92 11 eller e-mail ths@thsoendergaard.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på reparation, montering eller udskiftning af vinduer.

​FIRMAINFORMATION

Th. Søndergaard A/S

CVR: 33264534

​ADRESSE

Bøgeskovvej 11A

3490 Kvistgård

​KONTAKT

Tlf. 49 13 92 11

ths@thsoendergaard.dk

​MEDLEM AF: